| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 23:20 Temat postu: nowy burmistrz - nowe perspektywy.... |
|
|
Co myślicie o nowym szefie miasta? Ja mam nadzieję, że dzięki temu Panu coś się w Sycowie ruszy. Fajny miał pomysł żeby odpowiadać na pytania wyborców na swojej stronie internetowej... trochę tego poczytałem i stwierdzam, że cierpliwy z niego facet;) w końcu mi się odechciało tej czytanki, ale polecam bo niezły ubaw czasem;) _________________ Tworzenie stron.
Kontakt: biuro (at) sycow.org |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan reklama reklamodawca

|
| Wysłany: Sro Sty 24, 2007 23:20 Temat postu: reklama |
|
|

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zalesia nowy

|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 15:37 Temat postu: |
|
|
nowy szef miasta już niestety nim nie jest... szybko się uwinął ze swoją kadencją cóż, pozostaje mieć nadzieję, że mimo wszystko Trybunał Konstytucyjny (bo zdaje się, że właśnie TK będzie podejmować decyzję w tej sprawie) nie orzeknie ponownych wyborów (a jest taka możliwość), bo obawiam się, że nie wygra po raz drugi, a trzeba też wziąć pod uwagę, że kara odwołania ze stanowiska burmistrza jest raczej niewspółmierna do jego winy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 16:15 Temat postu: |
|
|
Nie no zalesia ty to masz gadane..... heheheeh prawnik z ciebie jak nic albo politolog....
ale co prawda to prawda ja sam się trochę już nasłuchałem jaki to ten Pan Burmistrz miasta Syców jest zły i w ogóle TAKI I OWAKI ....
ale ale ale ..... nawet jak by były ponowne wybory to bym się nie wybrał - tak jak większość mieszkańców.... więc myślę, że wyborów ponownych nie będzie....
A co do tematu postu.....
Osobiście zmian nie zauwazyłem .... jakichkolwiek..... ale to pewnie kwestia czasu i Syców będzie zagłębiem inwestycyjnym na skale światową.....
A może przerobi się jakieś ściernisko na LOS SYCOS??? hehehehehe
to by życie rozrywkowe wręcz eksplodowało..." tutaj w okolicy...." _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 17:34 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | nowy szef miasta już niestety nim nie jest... |
Co??? nic nie wiem - może mi to ktoś wyjaśni??? _________________ Tworzenie stron.
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 20:36 Temat postu: |
|
|
błąd... jeszce go nie odwołali i penie nie odwołają ... czytaj post wyzej mój.. _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michoo bywalec

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 20:39 Temat postu: |
|
|
Jakieś wyróżnienie! Syców jednym z 3 miast w województwie (!) gdzie są powtórzone wybory  _________________ metsysehtkcuf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
forumowicz aktywny bywalec

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 21:01 Temat postu: |
|
|
| th napisał: | | Cytat: | | nowy szef miasta już niestety nim nie jest... |
Co??? nic nie wiem - może mi to ktoś wyjaśni??? |
a na sycow.pl to nie łaska wejść? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:04 Temat postu: |
|
|
jazda na maksa, trzeba stwierdzić, że ktoś tu dał dupska po prostu... inaczej tego nazwać nie można. _________________ Tworzenie stron.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michoo bywalec

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:10 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś mi powie, czy to są te "nowe perspektywy"? _________________ metsysehtkcuf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:14 Temat postu: |
|
|
Wg mnie każda zmiana władzy może nieść za sobą rąbek nadziei, tak jest/było i w tym przypadku. Nie ma co ukrywać, świeża krew może wnieść same pozytywy. _________________ Tworzenie stron.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michoo bywalec

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:18 Temat postu: |
|
|
Prawda, prawda... Ale nie jest pewne, że ta sama "świeża krew" wygra drugi raz  _________________ metsysehtkcuf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:23 Temat postu: |
|
|
Bardzo możliwe, że nie... a szkoda. Zawsze może próbować nas przekonać... adres forum zna;) _________________ Tworzenie stron.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nitek bywalec

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:24 Temat postu: |
|
|
nie wiem, co o tym wszystkim myslec...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:47 Temat postu: |
|
|
No to musze sie przyznac ze nie wierzyłem.....
ale jazda....
wiecie co ja juz nie wiem czego mozna sie spodziewać....
myślałem ze oni myśla o ludziach a tu.... dupcia.... polityka była i bedzie i walka bedzie razem z nią.... nie jestem zwolennikiem pana Kocińskiego ale nawet w sumie mu szansy nie dali zeby sie wykazał.... wiec moze oni wszyscy wszystko wiedzą lepiej.... z oświadczenia wynika ze rada gminy podjeła uchwałe mimo ze nie musiała... wiec co wszyscy prawie (bo na 15- 12) byli przeciw heheheh
ciekawe co teraz bedzie??
era leppera w sycowie??
czy moze marian z baru przyjdzie i bedzie samozwańczym królem.... heheh top było by ciekawe
pozdro dla NORMALNIE MYŚLĄCYCH OBYWATELI SYCOWA>... _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kooba malkontent

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 16:38 Temat postu: |
|
|
Odwoływanie samorządowców za nie złożenie oświadczeń majątkowych to głupota. Konstytucjonaliści są zgodni, że przepisy są w tym miejscu złe ale to nie TK podejmował decyzje.
Jednak w przypadku Sycowa cieszę się ze do tego doszło. Świeża krew mówicie? Super, tylko co z tego? Chyba doświadczenie i rozsądek były by cechami dużo bardziej pożądanymi niż huraoptymizm, brak doświadczenia i rozsądku..
Bo Pan Kociński stwierdził że chętnie będzie współpracował ze wszystkimi tylko nie z radą powiatu.. na pewno się coś w Sycowie ruszy jak przestaniemy współpracować z powiatem (zwłaszcza ze w tej kadencji nie najważniejsze będzie "robienie porządków" tylko wydojenie jak najwięcej pieniędzy z Unii, a do tego trzeba sprawnie działających urzędników, a nie Lucky Kociński-Luke'a). Ta wypowiedź to tylko jedno z "osiągnięć" pana burmistrza w tej jakże krótkiej kadencji.
Dziękuje za taką świeżą krew i dziękuje radym za tą decyzje.
Świeża krew do punktów krwiodawstwa.. do polityki - ludzie kompetentni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|