|
Ogólnopolski Turniej Break Dance |
| Autor |
Wiadomość |
teha
Administrator

|
|
|
|
 |
Hartage

|
Wysłany: 2009-10-23, 00:54
|
|
|
Jestem ciekawa jaki będzie poziom tej imprezy, często poza stwierdzeniem "ogólnopolski" nie kryje się nic więcej. Z pewnością pójdę zobaczyć co się działo
[ Dodano: 2009-10-23, 00:54 ]
PS. dziwny plakat niby ładny ale o dacie ktoś zapomniał |
_________________ :) |
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
|
|
|
 |
teha
Administrator

|
Wysłany: 2009-10-23, 23:21
|
|
|
| Myślę że prawdą jest to co jest na plakacie czyli start o 15 (info ze strony MOSiRu), faktycznie nie zwróciłem uwagi gdy wrzucałem plakat..., info o imprezie wrzuciłem 23 września i ta godzina 10 bo tak wtedy było napisane w sycowskiej. Poprawiam. |
_________________ Kontakt ze mną poprzez numer GG: 9759169 lub email: biuro@sycow.org |
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
Wysłany: 2009-10-25, 12:09
|
|
|
Poszedłem, zapłaciłem i z początku się zdziwiłem. Bo?
Byłem może z 20 minut przed 15 i pustki xD myślałem, że się zejdzie ludzi już wcześniej. Byłem z dwójką kumpli i jedna grupa ćwiczyła na hali. Nagle( czyt. jakoś po 20 minutach :P ) zeszło się kilka innych grup i tak powoli, powoli się ludzie zbierali -uczestnicy ;) Ogółem było 11 grup( średnio po 3 osoby w jednej)
No tak do 15:30 to się dopiero organizowało wszystko ;) a nawet i może do 16. Bo jak pamiętam to zaczęło się o 1630 czy coś koło tego. No właśnie był DJ (dojechał :D) fajnie nakręcił imprezę dobrą muzyką. Prowadzący też był niczego sobie.
Podsumowując, jak dla mnie impreza była dobra, wiadomo poślizgi się zdarzają itp. Sami bboy'e też się popisali. Nie znam się na break dance ale jak na moje oko to nawet dość wysoki poziom zaprezentowali.
Samej publiki może było ze 40 osób. Pewnie jedną z przyczyn tak małej publiki było 8 zeta za wstęp.
Ale i tak gratulacje dla organizatorów ;) |
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
|
|
|
 |
IgiBigiNigi
IgiBigiNigi

|
Wysłany: 2009-11-19, 13:03
|
|
|
ano tak , pamiętam tą "imprezkę" :p było mi cholernie smutno i czułem się strasznie zawiedziony . poziom byłby o wiele lepszy gdyby była publika . a tak Ci ludzie co przyjechali to równie dobrze mogliby sobie na drzwiach w własnych domach powiesić "Ogólnopolski Turniej" i zatańczyć przed własnym lustrem .
ale tak to już jest z mentalnością u nas ... wystarczyłoby na plakacie zamieścić 2 zł za wstęp i w tym grochówka za darmo , prezenty dla pierwszych 20 osób i piwo dla każdego ... Hala byłaby wypchana po same brzegi ;]
w każdym bądź razie mieszkańcy zawiedli , zawodnicy spoko :)
pozdrawiam , piona |
_________________ A może to coś więcej, coś ponad nami
Może to ktoś, kogo ręce sterują linkami |
|
|
|
 |
|
|