|
Portal |
| Autor |
Wiadomość |
teha
Administrator

|
Wysłany: 2009-08-06, 08:18 Portal
|
|
|
Przedstawiam najnowszą (trzecią?) wersję portalu http://www.sycow.org/ na bieżąco poprawiam jeszcze pewne rzeczy, więc jeśli macie jakieś uwagi to piszcie w tym temacie.
Ponadto przypominam, że wciąż szukam osób chętnych do pomocy w prowadzeniu tej strony, w szczególności osób do działów:
- sport - bieżące prowadzenie działu.
- galeria - GSF - liczę na Was
- kultura - bieżące wydarzenia
Jeśli chodzi o aktualności - tutaj każdy może pomóc, jeśli wiecie o czymś ważnym (lub mniej) co ma się wydarzyć w Sycowie, to albo umieszczajcie te informacje na forum (a ja je będę wyławiać), albo piszcie na adres: biuro@sycow.org.
Artykuły każdy może przesłać na podanego meila. Osoby które mają coś więcej do powiedzenia dostaną dostęp do panelu administracyjnego i będą mogły umieszczać wpisy samodzielnie. Nie chciałbym tutaj ograniczać inwencji twórczej, nie będę również usuwał wpisów niezgodnych z moimi poglądami, jeśli jest więc coś co Was cieszy lub przeciwnie to możecie o tym napisać.
Może macie znajomych w LO lub ZSP którzy chcieliby w przyszłości zająć się dziennikarstwem? - myślę że to może być dla nich dobry start. |
_________________ Kontakt ze mną poprzez numer GG: 9759169 lub email: biuro@sycow.org |
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
Wysłany: 2009-08-06, 12:48
|
|
|
| tak teraz mi się wydaje trochę bardziej poręczny :) |
|
|
|
 |
zalesia
|
Wysłany: 2009-08-06, 15:45
|
|
|
na stronie głównej, w sekcji "ostatnie artykuły" brakuje mi na końcu linka w stylu "więcej" albo po prostu strzałek - tak naprawdę jedynym linkiem do całego artykułu jest nagłówek, a intuicyjnie zwykle szukam linka na obrazku, albo właśnie pod koniec tekstu - myślę, że ułatwiłoby to poruszanie się w tej części - ale może tylko ja mam taki problem :P
no i trochę rażą te linki po angielsku ("read more" itp.) i angielska data w rogu - jak strona jest polska to niech będzie taka w 100% :) |
|
|
|
 |
grymas
Król sedesów
|
Wysłany: 2009-11-30, 20:53
|
|
|
| co to są te strzałeczki czerwone ? |
|
|
|
 |
teha
Administrator

|
Wysłany: 2009-11-30, 21:07
|
|
|
| To strzałki na pod-fora ;) taka pomoc dla tych którym np. trudno znaleźć dział z tematami "dni sycowa" |
_________________ Kontakt ze mną poprzez numer GG: 9759169 lub email: biuro@sycow.org |
|
|
|
 |
|
|