|
ZSP |
| Autor |
Wiadomość |
teha
Administrator

|
Wysłany: 2009-05-19, 13:27
|
|
|
| grymas napisał/a: | | skejtach latał po budzie :D |
Pierwsze słyszę Ale z pewnością był bardziej "wyluzowany" |
_________________ Kontakt ze mną poprzez numer GG: 9759169 lub email: biuro@sycow.org |
|
|
|
 |
Marshall
|
Wysłany: 2009-05-23, 16:18
|
|
|
ooooo nie wiedziałem że ten filmik już taki sławny
Fakt faktem kosztowało mnie to 30 zł ale widok rozwalonego Matiza to bezcenne wspomnienie (mam nawet kawałek różowej szpachli na pamiątkę). Pragnę dodać że oprócz tego małego incydentu ów słynny Matiz miał jeszcze większe przygody jak np. pewnego razu we Wrocławiu koparka wjechała w tył samochodu albo niedługo po akcji z czynnym udziałem klasy 4aTM dyrektor zatarł silnik. Również los nie był łaskawy gdyż po tym jak moja klasa "pomalowała" różowego nieszczęśnika to trawił on na Warsztaty Szkolne by zostać dobitym przez kolejne roczniki Mechaników...
Oczywiście już jako absolwent ZSP żałuje że technikum nie jest 5 letnie bo z chęcią bym sobie jeszcze z rok pochodził... |
|
|
|
 |
teha
Administrator

|
Wysłany: 2009-05-24, 22:24
|
|
|
| Marshall napisał/a: | Również los nie był łaskawy gdyż po tym jak moja klasa "pomalowała" różowego nieszczęśnika to trawił on na Warsztaty Szkolne by zostać dobitym przez kolejne roczniki Mechaników... |
Hehe dobre Całe szczęście, że nie został sprzedany jako igiełka na allegro |
_________________ Kontakt ze mną poprzez numer GG: 9759169 lub email: biuro@sycow.org |
|
|
|
 |
|
|