| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 16:21 Temat postu: Wystawa "Syców w obiektywie: muzycy i nasze miasto" |
|
|
Siema ludziska. Dzisiaj chcia?bym otworzy? nowy temat który niejako jest rozwini?ciem akcji fotografowania muzyków.
Jak wiecie przygotowali?my wystaw? w muzeum miejskim.
Przedstawiamy w niej zdj?cia Sycowa po??czone ze zdj?ciami sycowskich muzyków.
Wystawa oficjalnie rusza wraz rozpocz?ciem Obchodów Dni Sycowa czyli 18.05.07:)
B?dzie mo?na j? ogl?da? na pewno do ko?ca maja wi?c zach?cam wszystkich do jej odwiedzenia i podzielenia si? na forum odczuciami z ni? zwi?zanymi... _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan reklama reklamodawca

|
| Wysłany: Sob Maj 12, 2007 16:21 Temat postu: reklama |
|
|

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
teha straszna gaduła

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 21:38 Temat postu: |
|
|
Już się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę Chyba pierwszy raz pójdę na wystawę w muzeum z takimi wypiekami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kapitan Gruber aktywny bywalec

|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 22:16 Temat postu: |
|
|
Ja mam stresa jak cholera, w końcu to moja pierwsza tak duża wystawa. Mam nadzieje, iż wystawa zostanie pozytywnie odebrana przez zwiedzających  _________________ Fear No Beer / pytania: grubyozzy@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lypnik straszna gaduła

|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 20:55 Temat postu: |
|
|
to moze zaczne od tej drugiej strony (coby tak na pocieszenie) mianowicie juz duzym sukcesem jest samo podejscie wladz do sprawy... oragnizacja dziala pieknie!!
zas z drugiej strony tak samo mam "pietra" bo nigdy takiego czegos nie robilem ... po cichutku tez snuje ze wszystko bedzie odebrane pozytywnie
no i oby jacys starsi ludzie nie przyszli i (o muzykach) nie powiedzieli ze to szatanisci buaahahah _________________ AGNILOKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 19:20 Temat postu: |
|
|
Siema ludziska.
Radością napełnia mnie fakt, że w dzisiejszej Gazecie Sycowskiej ukazał się wręcz kosmiczny artykuł o naszej akcji....
Artykuł jest naprawdę obszerny... sam sie tego nie spodziewałem , ze aż tak:)
Polecam przeczytanie od deski do deski:)
Zdradzę tajemnicę , ze chodzą pogłoski dotyczące tego , ze w poniedziałkowym wydaniu "Słowo polskie - Gazeta wrocławska" będzie artykuł o naszej akcji..... to chyba nie lada sukces:)
Wielkie dzięki pani Beacie za artykuł naprawdę kawał dobrej roboty - miejmy nadzieję , że to zwabi więcej odwiedzających:)
Czas pokaże
I pamiętajcie OTWARCIE WYSTAWY JUż W PIĄTEK  _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xyz bywalec

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 10:55 Temat postu: |
|
|
Byłam,widziałam i jestem zaskoczona...zdjęcia ładne nawet bardzo ładne,ale zdziwiło mnie to że na zdjęciach są ludzie których nigdy nie widziałam na scenie,a nie ma tych którzy grają koncerty i których raczej sie kojarzy ze sceny. Hmm czy to że ktoś sobie gra w domu czy w jakimś garażu z kolegami oznacza że jest sie muzykiem ?? (no dobra może i sie jest muzykiem ale moim zdaniem należałoby sie pokazać na scenie i poddać sie ocenie a później uważać sie za muzyka) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 14:15 Temat postu: |
|
|
gdyby ci co grają byli bardziej skłonni do współpracy to zdjęc było by pewnie 2 razy tyle... _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mrozio bywalec

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 14:31 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo chetnie bym pograł koncerty.. tylko dajcie mi perkusiste! Z reszta sytuacja z perkusistami tutaj jest jaka jest. Ale to nie ten temat... Wystawe zobacze juz jutro i mam nadzieje ,ze bede pod wrazeniem Bo w piatek to jakos mialem pecha , co chwile jakies przerwy były w tym muzeum |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anka bywalec

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 20:53 Temat postu: |
|
|
Wystawa naprawdę się udała troszkę smutno że oficjalne rozpoczęcie tej wystawy wyszło tak jak wyszło...kto był to wie ilość osób można policzyć na palcach.Miał przyjść burmistrz..niestety nie było. Moim zdaniem wszyscy mieszkańcy mogli przyjść na to oficjalne rozpoczęcie a nie tylko wybrane osoby (VIP-y) wtedy było by o wiele ciekawiej no i weselej ale to tylko jeden minusik w tak wspaniałej akcji...Zdjęcia rewelacja  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kooba malkontent

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 9:47 Temat postu: |
|
|
| A do kiedy to trwa? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lypnik straszna gaduła

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:01 Temat postu: |
|
|
do 31 maja _________________ AGNILOKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kędzior straszna gaduła

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 22:54 Temat postu: |
|
|
No co jest ludziska... nikt nie wybiera się na wystawę?/ _________________ Enblema..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nelly gaduła

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:21 Temat postu: |
|
|
ja byłam zdjęcia fajne, w szczególności podobały mi się zdjęcia zrobione przez łypa
co do muzyków to niektóre zdjęcia były rozmazane albo osoba na nim będąca ma strasznie głupio dobraną pozycję najbardziej podobało mi się zdjęcie z merrym, hesem, kędziorem (i tym starym i tym młodym) i poozonem szkoda tylko że tak mało tych zdjęć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kapitan Gruber aktywny bywalec

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:25 Temat postu: |
|
|
Rozmazane hehe powiedział bym zdjęcie w akcji, taki ich już naturalny urok jak by były statyczne to by nie oddawały klimatu. A co do pozy to każdy sobie ja wybierał więc jest taka jak komu pasowała. _________________ Fear No Beer / pytania: grubyozzy@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xyz bywalec

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:26 Temat postu: |
|
|
Kim jest chłopak na zdjęciu z takim dziwnym makijażem na twarzy ??  |
|
| Powrót do góry |